Välkommen att ansöka om vårt årliga hållbarhetsstipendium!

Sök Textilia Hallbarhetsstipendium-2023

Nu öppnar vi ansökan till vårt hållbarhetsstipendium som främjar och stödjer innovativa och nytänkande initiativ inom hållbarhet.

Varje år söker vi hållbart engagerade individer och projekt. Vi söker er som verkligen brinner för att göra en positiv förändring och vill bidra till en renare morgondag och en mer hållbar framtid.

Genom stipendiet vill vi lyfta och belöna de insatser som görs för att främja hållbarhet i olika former. Vi är övertygade om att varje litet steg spelar en viktig roll på vägen mot en mer hållbar värld. Därför vill vi uppmuntra och stödja dig i att förverkliga din vision.

 

“Det här stipendiet är en möjlighet för dig att låta din passion för hållbarhet blomstra. Oavsett om du är en student med en vision, en entreprenör med en banbrytande idé eller en aktivist som kämpar för förändring, uppmuntrar vi dig att ansöka.”

 

Som stipendiat får du inte enbart ekonomiskt stöd, utan också möjlighet att delta i vårt nätverk av likasinnade och engagerade individer. Vi tror på kraften i samarbete. Om du delar vår passion för hållbarhet och vill vara med och göra skillnad, ansök till vårt hållbarhetsstipendium idag. Tillsammans kan vi skapa en renare och mer hållbar morgondag för oss alla.

Senaste ansökningsdag

Vi behöver din ansökan senast 30 september 2023.

Läs mer om stipendiet, hitta förslag till områden att utforska och vilka regler som gäller.

Få vårt nyhetsbrev
direkt i din inbox