Dispenserserie av återvunnen plast

Minimera bakteriespridning

Optimera förbrukningen

Tillverkad av återvunnet material

Löpande påfyllning

Få en certifierad och miljövänlig dispenserlösning från Textilia

Hos Textilia får du en certifierad dispenserserie i stilren design som passar in i alla kontorsmiljöer och gör det enkelt att hålla en hög hygiennivå.

Vår dispenserserie har tagits fram med användaren i fokus och är speciellt framtagen för att minimera spridningen av bakterier och säkerställa optimal konsumtion.

Förutom att du får en användarvänlig hygienlösning hjälper du även till att minska avtrycket på miljön. Vi tar ansvar för allt från användning till kassering genom hållbara partnerskap.

Spara pengar och resurser med en komplett hygienlösning

Du kan spara både pengar och tid genom att välja en komplett hygienlösning från Textilia. Med en komplett hygienlösning från oss får du alla dina behov täckta genom en och samma leverantör, inklusive både förbrukningsvaror och underhåll.

På Textilia är framtiden cirkulär – det kan den vara hos dig också

Hållbarhet är en hörnsten i alla våra hygienlösningar. Det innebär att delar av vår dispenserserie är gjorda av återvunnen plast. Detta ger dig och ditt företag ett konkret initiativ till en mer hållbar omställning.

Vi inleder cirkulära samarbeten för att säkerställa att vårt fotavtryck på miljö och natur blir så positivt som möjligt och vi strävar ständigt efter att förnya våra lösningar i alla delar av leverantörskedjan.

Ju bättre handhygien, desto färre sjukdagar

När du väljer hygienservice från Textilia får du tillgång till ett brett utbud av dispenserlösningar, som gör det enkelt att minimera spridningen av bakterier och förebygga sjukdomar.

God handhygien förebygger sjukdagar året runt och är ett av de bästa sätten att stoppa smittspridning på arbetsplatsen.

Med vår dispenserserie är det lätt att göra god handhygien till en ren rutin. Placera dem strategiskt där det brukar vara mycket trafik, t.ex. vid entréer och vid möteslokaler. Kontakta Textilia och hör om hur vi kan optimera din hygien!

Kontakta mig

Hållbara hygienlösningar som optimerar förbrukningen och minskar avfallet

Med tanke på våra kunders kvalitetsbehov har vi på Textilia ett ständigt fokus på att leverera de mest optimala lösningarna. Kvalitet för oss innebär också att vi, förutom att leverera innovativa produkter, även tar ansvar för våra produkters miljöpåverkan – både när det kommer till tillverkning, användning och återvinning.

Det gör att vi kan erbjuda hållbara hygienlösningar till våra kunder. Vi anser att det ska vara enkelt att ta del av den gröna omställningen, så att du kan optimera din förbrukning och minska svinn och spill.

Saknar du ett miljövänligare alternativ till en nuvarande engångslösning som även kan ge några extra plus i hållbarhetsrapporten?