Ska din verksamhet bli mer hållbar?

Så ge kasserade textilier nytt liv med Textilia upcy

Det är lätt att göra
ditt företag mer miljövänligt

På Textilia samlar vi in ​​alla uttjänta textilier och återvinner dem. Som nya produkter. Till fördel för både människor och plusen på dina CO2-konton.

Är ditt företag cirkulärt?

När du ska ge dina kunder, gäster eller patienter den bästa upplevelsen med fläckfria kläder, dukar, täcken eller lakan kan det vara svårt att spara på planetens resurser. Även om vi mycket väl vet att textilindustrin är en av de stora bovarna när det kommer till CO2-utsläpp i produktionen.

Därför måste vi tänka nytt. För oss är framtiden cirkulär – kanske för dig också?

Färgglad återvinning

Med lösningen Textilia upcy återvinner vi alla våra kunders kasserade textilier och ger dem nytt liv. Det är vettigt för både miljön och ditt företags CO2-redovisning.

Ett slitagehål eller en envis fläck skickar inte längre en textil i graven. På Textilia upcy klipper vi bort fläcken och syr tyget till ett nytt klädesplagg. På så sätt är ditt företag förberett för den växande efterfrågan på klimatansvariga lösningar.

Vill du veta mer om möjligheterna för en cirkulär verksamhet?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  Länge leve kasserade textilier

  På Textilia leder vi vägen och sätter nya standarder för ansvarsfull konsumtion och produktion i vår bransch.

  Till 2025 ska vi återvinna 100 procent av våra kunders textilier – resan har börjat och vi är redan på god väg.

  Specifik återvinning

  Vi syr lakan och dukar till servitörskjortor, kockjackor och förkläden. Allt i frotté förvandlas till gästhanddukar för toaletter, så dina kunder inte längre behöver använda engångspapper.

  Pågående utveckling

  Täcken håller på att förvandlas till, ja, täckjackor. Arbetsbyxor kan till exempel ersätta en sliten ärm på en arbetsjacka.
  Vi arbetar löpande med hur de kasserade textilierna kan få nytt liv genom nya lösningar för våra kunder.

  Vill du göra återvinning till guld i din bransch?

  När vi står tillsammans kan vi verkligen göra skillnad. Det är därför vi vill bjuda in dig till ett samarbete med Textilia. Det är flexibelt och kommer att skräddarsys efter dina behov.

  Ska vi ta ansvar tillsammans? Kontakta oss genom att fylla i formuläret. Du kommer då att bli kontaktad av en konsult som kan just din bransch, för att diskutera dina möjligheter att göra återvinning till en naturlig del av verksamheten.

  Om du har några frågor berättar vi gärna mer om dina alternativ.