Uthyrning och tvätt
av täcken och kuddar till hotellet

sengetøj

Skaffa en tvätt-/hyrlösning som ger dig en god natts sömn

På Textilia har vi tagit fram en egen linje av täcken och kuddar under namnet DanishSleep.

Att köpa in, tvätta och underhålla hotellets täcken och kuddar är ofta en tidskrävande och kostsam affär. Väljer du vår tvätt- och uthyrningslösning får du tillgång till en hel rad av högkvalitativa täcken och kuddar, som inte går att köpa hos andra återförsäljare. Samtidigt slipper du allt strul med tvätt, underhåll och byte, för det sköter vi också. Vi tvättar och levererar löpande så att du alltid har det antal kuddar och täcken du behöver.

Fördelar med vår tvätt- och uthyrningslösning för täcken och kuddar

  • Du har alltid rena och fräscha täcken och kuddar – redo att användas.
  • Du har inga anskaffningskostnader och minimalt med administration.
  • Vi ger rådgivning om modeller och tillval.
  • Du kan erbjuda dina gäster att välja just den kudde som passar dem.
  • Du kan höja hygienstandarden med madrass- och kuddskydd.
  • Du kan inreda stilfullt med prydnadskuddar och sänglöpare.
  • Vi använder endast milda och skonsamma tvättmedel.
danishsleep puder

Danishsleep

Unik serie täcken och kuddar.

Kollektionen DanishSleep är utvecklad och tillverkad i Danmark. Fyllningen består av små, fluffiga och syntetiska flingor och polyesterfiberkulor som ger en luftig fyllning på samma sätt som dun och fjädrar. Överdraget är både hygieniskt och allergivänligt, samtidigt som det andas och är temperaturreglerande. Serien består av ett helårstäcke, tre komfortvarianter och tillhörande kuddar. Dessutom kan du erbjuda dina gäster att välja kudde från vår a la carte kuddmeny.

Kuddmeny

Med vår Sleep a la carte kuddmeny kan dina gäster välja precis den kudde som passar deras behov. Vi ser till att du alltid har tillräckligt med både kuddar och menyer.

Madrass och kuddskydd

Du kan välja till madrass- och kuddskydd. På så sätt förbättrar du inte bara hygienen. Du förlänger även livslängden på madrasser och bäddmadrasser.

Med prydnadskuddar och sänglöpare kan du göra det enklare för dina anställda att bädda och ge dina gäster en mer hygienisk upplevelse. Både prydnadskuddar och sänglöpare är tvättbara och finns i många olika färger och stilar.