Arbetskläder till vård & omsorg

Vi hämtar, tvättar, levererar och tar hand om allt som har med er förbrukning och lagerhållning att göra – så att ni kan lägga tid på er kärnverksamhet.

Få en tvätt- och uthyrningslösning som frigör resurser

Rätt arbetskläder är viktigt inom vård och omsorg.

Dels ska det vara hygieniskt rent, dels ska det vara funktionellt och snyggt. På Textilia har vi ett brett utbud av säkra och hygieniska arbetskläder som uppfyller dina individuella krav och önskemål. Med vår tvätt- och uthyrningslösning behöver du inte oroa dig för att köpa, tvätta eller byta arbetskläder. Samtidigt kan du vara säker på att det alltid finns en ren uppsättning i rätt storlek tillgänglig. Vi hämtar upp, tvättar, levererar och tar hand om allt som har med förbrukning och lagerhållning att göra – så att du kan lägga tid på dina kärnuppgifter.

Väldesignade kläder skapar arbetsglädje

Vi är mycket medvetna om att våra kollektioner måste vara moderna och tillgodose olika kroppstyper och preferenser. Passform är en viktig parameter i förhållande till arbetsglädje och tillfredsställelse. Detsamma är kvaliteten på materialen. Arbetskläderna ska vara både bekväma och funktionella i förhållande till de arbetsuppgifter som ska utföras under en hektisk arbetsdag.

Vår egen kollektion Omtanke

Fördelar med vår tvätt- och uthyrningslösning för arbetskläder inom vård- och omsorgssektorn

Du har alltid hygieniskt rena kläder – redo att användas.

Du kan få råd om modeller och eventuella tillval.

Vi uppfyller alla krav på basal hygien för vård & omsorg, inklusive hygienstandard SS-EN 14065

Vår tvättlösning är miljövänlig eftersom både vatten- och kemikalieförbrukningen är reducerad.

Majoriteten av alla textilier är märkta med Oeko-Tex eller EU-blomman.