Textilia Online - Digital åtkomst dygnet runt

Din digitala tillgång till smidig, enkel och effektiv hantering av ditt textilbehov.

Textilia Trace - Textilia OnLine
Textilia Trace - Textilia OnLine

Med Textilia Online får du:

Flexibel beställning

Du beställer när det passar dig.

Minimal tidsåtgång

Fåtal klick och tydlig struktur.

Enkel översikt

Användarvänlig navigering.

Lätt att lära sig

Tydlig manual att tillgå.

Logga in på Textilia Online genom att klicka på knappen

Intelligent resurshantering

Textilia Online är din digitala portal till smidig, enkel och effektiv hantering av dina textilier. Med en inloggning får du – dygnet runt – tillgång till översikt över lager och beställningsstatistik.

Du får tillgång till att göra beställningar, anpassningar och justeringar av anställda och antal efter förändrade behov, t.ex. i samband med semester.

Skräddarsytt efter dina behov

Textilia Online är till för dig, och endast relevanta moduler för din enhet finns tillgängliga, för att underlätta de administrativa uppgifterna i din vardag. Och du får mer tid till kärnverksamheten.

Textilia Online är öppen 24 timmar om dygnet – alla dagar i veckan. Det ger dig möjlighet att fokusera på det som skapar värde i din vardag samtidigt som du kan hantera beställningar, justeringar mm när det passar in i din arbetsrutin.

Du kommer att utbildas i korrekt användning

För att säkerställa att du får en så lätt och enkel start med Textilia Online som möjligt har vi förberett en manual. Den ger dig en introduktion till de många alternativen och tar dig därefter genom en  steg-för-steg-guide, där du får praktisk erfarenhet av de olika modulerna.

Manualen ligger online och därmed tillgänglig 24/7. Du kan därför komma åt den när behov uppstår.