Textilia distributionssystem -
olika lösningar för full spårbarhet

Komplett och integrerad lösning bestående av kläder, dispensersystem och digital styrning.

Frigör resurser

Ökad spårbarhet

Optimerad hygien

Full dokumentation

texi skab

Flexibel plug-and-play-lösning

Vår terminal-lösning är för dig som letar efter en flexibel och grundläggande plug-and-play-lösning. Den består av en skärm och en scanner, som är lätt att placera i valfritt klädförråd eller omklädningsrum. Som anställd hittar och väljer du ut de kläder du behöver och registrerar dem via scannern. Du kan när som helst se status för ditt nuvarande klädlager direkt på skärmen. Terminallösningen är prisvärd och med rätt beteende säkerställer den att kläderna levereras effektivt.

Med förbehåll för att registrering sker korrekt, är du som administratör garanterad en hög grad av spårbarhet med terminalen, vilken ger en bra överblick över det totala lagret på den digitala plattformen Textilia Online.

Läs mer

Flexibel lösning för utleverans av kläder

TEXI-skåpen är för dig som letar efter en enkel och smidig lösning för utleverans av kläder. Skåpen öppnas endast med ett personligt passerkort, vilket säkerställer en hög grad av spårbarhet för varje enskilt klädesplagg. Skåpet ger dig en överblick över vem som har tagit vad i skåpet via det personliga passerkortet. Själva skåpet mäter klädlagret och ger dig hög spårbarhet.

Läs mer

Helautomatisk klädautomat

TexMatic är för dig som behöver leverera ut kläder till många människor inom en snäv tidsram. Det är en helautomatisk klädautomat som fungerar som ett hängsystem på skenor med automatisk påfyllning i takt med att de anställda hämtar kläder.

Med det integrerade systemet säkerställer du som administratör att medarbetarna alltid har möjlighet att hämta ut exakt rätt mängd kläder, vid rätt tidpunkt. TexMatic följer de högsta hygienkraven och alla aktiviteter registreras på de anställdas passerkort. TexMatic säkerställer därmed 100 % spårbarhet.

Läs mer

Textilias personal tar hand om er interna textilhantering

Med Textilia Gateway stationerar vi vår egen personal på plats ute hos er. Ni låter dem tar hand om textilbeställningar, intern logistik och optimering av textilförbrukningen.

Ni slipper avsätta värdefulla personalresurser för detta och kan tryggt lita på att vi hanterar allt åt er. Det blir både enklare och effektivare.

Läs mer
Textilia Trace - Textilia OnLine

Digital åtkomst dygnet runt

Din digitala portal till smidig, enkel och effektiv hantering av ditt tvätt- och hyresavtal.

Textilia Online är din digitala portal till smidig, enkel och effektiv hantering av ditt tvätt- och hyresavtal. Med en inloggning får du – dygnet runt – tillgång till full översikt över lager och driftstatistik.

Du får tillgång till ett stort utbud av moduler, som bl.a. låter dig göra beställningar, anpassningar och justering av anställda och lager efter förändrade behov, t.ex. i samband med semester.

Läs mer