OMTANKE
komplett kollektion för vård & omsorg

Anpassad kollektion av arbetskläder och textilier som uppfyller krav på komfort, hållbarhet och pris.

Trygga kläder, enkelt hanterade

​Vår kollektion OMTANKE med arbetskläder, patientkläder och bädd & badtextilier för vård och omsorg

OMTANKE av Textilia är vår kollektion av arbetskläder som passar den moderna vård- och omsorgspersonalen. Kollektionen innehåller basartiklar – alltifrån t-shirts och bussaronger till klänningar och muddbyxor och funktionsjackor och servicebyxor lämpade för arbete både inomhus och utomhus. För den miljömedvetna vårdgivaren finns såklart flera modeller i mer hållbart material.

Omtanke är ett grundsortiment av arbetskläder, patientkläder och bädd & badtextilier för vård och omsorg. Det är en textilkollektion med snygg och stilren design med hög kvalitet och lång livslängd.

Omtanke produktkatalog

Ett genomtänkt sortiment

för att funktionella och snygga arbetskläder bidrar till ökad yrkesstolthet

Textilias textil avdelning tillsammans med utvalda leverantörer, vårt anbudsteam och våra tvätterier har utvecklat kollektionen under flera års tid. Fokus i framtagandet har varit funktion, komfort och design. Vi vill med Omtanke visa att funktionella och ändamålsenliga arbetskläder inte behöver vara fula och tråkiga. Vi vill visa att ett rätt designat plagg fungerar för många olika funktioner och arbetsuppgifter.

Omtanke är noga framtagen i tätt samarbete med våra tvätterier för att fungera i en industriell tvättprocess. Detta betyder att plaggen håller för tvätt i höga temperaturer och har en lång livslängd. Med rätt hantering håller våra plagg i minst 5 år.

Alla plagg i Omtanke är anpassade utifrån vår långa erfarenhet av att arbeta med arbetskläder för vård och omsorg. Vi vet vilken gramvikt ett plagg skall hålla, vi vet vilken byxa som fungerar bäst i olika sammanhang, vi vet vilket mått en ficka bör ha och vi vet var den skall placeras. All denna kunskap har vi investerat i Omtanke så att det skall vara enkelt för dig som upphandlare att ställa rätt krav från början.

Se hela kollektionen här