Uthyrning och tvätt
av sängkläder

Få skräddarsydda och unika lösningar anpassade efter era behov. Vi sköter allt från inköp av textilier till tvätt, reparationer och byte.

hotel sengetøj
Textilservicelösningar för ditt hotell

Med vår tvätt-/uthyrningslösning för hotell och konferenscenter slipper du krånglet med att köpa, tvätta, reparera och byta sängkläder eftersom vi sköter allt det. Vi anpassar leveranser och lagernivåer efter dina behov och vi levererar sängkläder och linne – packat på linnevagnar – direkt till depån eller rätt våning. Vi kan också ge dig råd kring val av uttryck och koncept – både om sängkläderna ska matcha ert nuvarande utseende, eller om något helt nytt ska göras i rummen.

Balance - hållbart producerat sänglinne

En allt större andel av världens konsumenter gör hållbara val när de reser.

Med Textilias hållbara serie av sängkläder kan du uppfylla dina gästers önskemål och samtidigt ge dem en god natts sömn i klassiskt vitt sänglinne i tidlös design.

BALANCE är vår serie av sänglinne tillverkat av 100% ekologisk och certifierad bomull. Sängkläderna uppfyller de internationella standarderna för GOTS och BCI. Dessutom bär textilierna Fair Trade-märkning, vilket säkerställer små lokalsamfund i utvecklingsländer ett rättvist handelspris, bättre arbetsvillkor och en mer hållbar produktion.

Förutom bäddlinne av högkvalitativ ekologisk bomull består BALANCE-serien även av frotté, Danish Sleep täcken och kuddar samt en kuddmeny med ekologiska kuddskydd som passar storlekarna 80×55 cm, 60×63 cm och 70×50 cm.

sengetøj vogn

Fördelar med vår tvätt-/uthyrningslösning för sängkläder

Garanti för sängkläder av hög kvalitet

Brett utbud av stilar

Möjlighet till rådgivning om konceptval

Löpande leveranser i hygieniska plastförpackningar

Du kan alltid hitta en matchning i vårt sortiment

På Textilia erbjuder vi flera olika typer av sänglinne. Det gör att du alltid kan hitta en stil och en prisklass som passar dig och den kundupplevelse du vill leverera.

excellence sengetøj
Excellence

En exklusiv serie sängkläder i unik kvalitet. Bomullshalten är 60 % högre än vanligt och trådtätheten är rekordhög. Sängkläderna är silkesmjuka och skapade för att säkerställa ultimat känsla och komfort.

balance sengetøj
Balance

Exklusivt ekologiskt linne med ansvarsfull profil. Tillverkad i 100% ekologisk och certifierad bomull som uppfyller den internationella standarden GOTS.

Essentia

En klassisk serie av sängkläder i bra kvalitet. Tidlösa sängkläder som passar de flesta interiörer. Serien är vändbar, vilket underlättar bäddningen.