Unika lösningar för
hotell & konferens

Unika och skräddarsydda lösningar som sätts ihop efter dina önskemål och behov.

Rådgivning

Kvalitetskontroll

Brett sortiment

Flexibel logistik

Textilservicelösningar för ditt hotell

Textillösningar för hotell, spa och konferens

Vi är nog alla eniga om att en stor del av hotellvistelsen kretsar kring stilfull inredning, en känsla av lyx och framförallt god sömn. Duschen på morgonen och besöket i spaavdelningen är också avgörande för om gästen checkar ut med en positiv upplevelse. Av dessa anledningar är textilierna som bäddas i sängarna, frottén och morgonrockarna som hängs i badrummet och handdukarna i spaet oerhört viktiga.

Samtidigt är leveranssäkerhet och kvalité kritisk för er verksamhet, för att spara tid och resurser för er städpersonal. Med vår smarta tjänst kan ni hyra de hotelltextilier ni vill erbjuda era gäster när det kommer till design, kvalité, storlek, mängd och kostnad. Vi tillhandahåller allt ni önskar och behöver samtidigt som vi spar er personaltimmar med vår pålitliga leveranssäkerhet och alltid höga kvalité och finish.

Visste du att..

..enligt en undersökning utfört av Tripadvisor så söker 55% av hotellgästerna efter recensioner online som omtalar sömnkvalitet inför deras bokning?

puder og sengeløbere

Uthyrning av sängkläder - alltid rent linne

Med vår tvätt-/uthyrningslösning för hotell och konferenscenter slipper du krånglet med inköp, tvätt, reparationer och att byta ut sängkläder, täcken och kuddar. Vi tar hand om allt det. Vi anpassar leveranser och lager efter dina behov och vi levererar din beställning – packad på linnevagnar – direkt till depån eller till rätt våning.

Vi ger dig råd
Vi kan också ge dig råd vid val av uttryck och koncept – både om sängkläderna ska matcha ert nuvarande utseende, eller om något helt nytt ska göras i rummen.

Läs mer

Design och komfort förenat

Oavsett din roll på hotellet är det viktigt att framstå som presentabel och välklädd. Och det är minst lika viktigt att medarbetaren trivs i arbetskläderna. Därför är design, funktionalitet och passform tre viktiga parametrar när du ska välja arbetskläder till dina anställda.

Med en tvätt- och uthyrningslösning för arbetskläder till hotell och konferenscenter från Textilia får du kläder som kombinerar design med funktionalitet och komfort. Detta säkerställer de allra bästa arbetsvillkoren för dina anställda.

I sortimentet ingår bland annat textilier för:

  • Reception
  • Städ
  • Housekeeping
  • Servering
  • Kök
  • Massage/spa
Läs mer

Fördelar med våra hyr- och tvättlösningar till hotellverksamhet

Samråd och sparring hela vägen kring hotell- och spaupplevelsen

Brett utbud av stilar, kvalitéer och prisnivåer

Många möjligheter till speciallösningar

Inga anskaffningskostnader

Inget inköp, underhåll eller administration

Garanti för hotelltextilier av högsta kvalité levererat med toppfinish

Tillgång till Textilias spa-serie

Skäm bort dina gäster

Hos Textilia kan du få en tvätt- och uthyrningslösning för frottétextilier som ger dina gäster en hotellupplevelse utöver det vanliga. När det gäller frotté och badrumsmattor finns det många olika krav och önskemål på kvalitéer och storlekar. Av den anledningen är det viktigt för oss på Textilia att kunna erbjuda olika gramvikter, samt större och mindre storlekar på handdukar, badlakan och badrumsmattor.

Med vår tvätt- och uthyrningslösning anpassar vi lösningen efter din verksamhets behov. Så du kan vara säker på att alltid ha rätt mängd tillgänglig.

Läs mer

Viima HoReCa

Riktigt rent med Viima HoReCa

Arbeta smartare med en miljövänlig och skonsam rengöringslösning. Viima HoReCa har utvecklats specifikt för att enkelt och effektivt ta bort fettfläckar och rengöra allt från stålytor till speglar, glas och bestick utan att lämna fläckar.

Läs mer

Uthyrning av kökshanddukar och trasor

Spar tid i köket med en tvätt-/uthyrningslösning för kökshanddukar och torktrasor från Textilia. Hos oss kan du hyra alla kockslängar, kökshanddukar och trasor m.m. och slippa tvätt, underhåll och byte. Vi hämtar, tvättar och levererar, så att du alltid har hygieniskt rena kökshanddukar och torktrasor i ditt kök.

Läs mer

"Jag uppskattar att Textilia har ordning och reda och att det vi skickar iväg också kommer tillbaka i rätt antal, vikt och sorterat på det sätt som vi har avtalat. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete."

- Nääs Hotell & Restaurang