Hygiencertifierade lösningar för livsmedelsindustrin

Klädlösningar som säkerställer livsmedelskvalitet och säkerhet i din produktion.

Dokumentation av processer

Hög spårbarhet

Uppfyller standarder

Professionella lösningar

Dina behov är vår utgångspunkt

Vi levererar till alla grenar inom livsmedelsbranschen och oavsett om du har ett litet nystartat företag eller en stor produktion med flerskifte har vi en lösning för dig. Du får kläder, hårnät, skor och andra relevanta kläder i en helhetslösning som även tar hänsyn till hygienisk utleverans och upphämtning. Genom vårt distributionssystem för arbetskläder ser vi till att det alltid finns tillräckligt med kläder för alla anställda och genom detta kan vi även säkerställa att varulagret alltid är anpassat till aktuella behov.

Om dina behov förändras anpassar vi lösningen till 100 % efter dessa.

Hygieniska kläder för livsmedelsindustrin

På Textilia har vi en alldeles speciell kollektion för dig som jobbar med mat och livsmedel. Kollektionen är speciellt framtagen för livsmedelsindustrin och tar hänsyn till de höga hygienkraven för produktionsmiljöer.

Kollektionen har bl.a. fokuserat på:

  • Livsmedelssäkerhet
  • Optimal funktionalitet
  • Genomtänkt design
  • Bekvämlighet
  • Individuella lösningar
Läs mer

Tvättbara skor med fokus på säkerhet och hygien

Livsmedelssäkerheten måste vara på plats från topp till tå. Med ett tvättsystem för halkfria och tvättbara arbetsskor får du garanti på bakteriologiskt rena skor som säkert kan användas efter tvätt.

Vi erbjuder olika varianter av skor. Det betyder att du, beroende på dina behov och preferenser, kan säkerställa de bästa arbetsskorna för dig och dina anställda.

Läs mer

Texi - elektronisk utleverans av kläder

Få fullständig överblick och transparens så att du kan optimera din klädlösning utifrån din faktiska förbrukning. Med Texi logistic solution får du ett chipbaserat leveranssystem som är lättillgängligt för dina anställda och låter dig spåra alla textilier.

Läs mer

Professionell hygienservice

Gör det enklare att upprätthålla professionella hygienstandarder på arbetsplatsen med en hygienlösning från Textilia. Vi installerar och sköter kontinuerlig leverans, så att du alltid har fulla dispensrar tillgängliga. Detta ger mer tid att fokusera på verksamheten.

Läs mer

"Prismässigt låg alla aktörer relativt lika, men vi kände att Textilia var lyhörda för våra behov och låg långt framme i innovativa lösningar. Dessutom ser vi det som en fördel att Textilia är relativt nya inom detta segment."

- Barilla