”Utan Textilia skulle jag inte klara mitt jobb”

– Den stora utmaningen är att hinna med!
Det säger Alexandra Ligonnet, housekeeping manager på Comfort Hotel Winn i Umeå.

Ibland blir det stressigt – och då är hon glad för det smidiga samarbetet med Textilia.
– Jag får väldigt mycket stöttning av dem. Jag brukar tala om för dem att utan er skulle jag inte klara av mitt jobb.

Comfort Hotel Winn ligger mitt i centrala Umeå och erbjuder stadens bästa utsikt. Här finns 185 rum fyllda med moderna designmöbler. Alexandra ansvarar för tvätten och det är hennes ansvar att det alltid finns rena textilier i alla rum. 

– När det gäller tvätten handlar det mycket om att hinna kolla igenom allt och få rätt beställning, berättar hon. 

“Vi tillhör Strawberrykoncernen och här är det verkligen uttalat att vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa den här planeten. Vi är ett stort företag och då måste vi ta ansvar. 
På så sätt är Textilia också en perfekt partner. ”

Alexandra Ligonnet

Housekeeping manager

Svarar alltid blixtsnabbt 

Samarbetet med Textilia har pågått längre än de snart tre år som Alexandra varit husfru – och fungerar alldeles utmärkt, tycker hon. 

– Vi har fått väldigt bra kontakt med varandra. De är alltid tillgängliga och svarar alltid blixtsnabbt på både mejl och telefon. 

– Vissa extra stressiga dagar kan det hända att jag glömmer att lägga beställningen men då får jag alltid ett meddelande från Textilia där de säger att ”vi gissar att du behöver det här” och skickar ändå. De är helt underbara och har verkligen stenkoll. 

Vill hjälpa planeten 

Alexandra menar också att det är ett extra plus att Textilia verkligen jobbar med hållbarhetsfrågorna på ett seriöst sätt. 

– Vi tillhör Strawberrykoncernen och här är det verkligen uttalat att vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa den här planeten. Vi är ett stort företag och då måste vi ta ansvar. 

– På så sätt är Textilia också en perfekt partner. 

Få vårt nyhetsbrev
direkt i din inbox