Friidrottens vardagshjälte 2023 – nominera nu!

Nomineringen öppen Friidrottens vardagshjälte 2023

Nomineringen öppen Friidrottens vardagshjälte 2023

För 6:e året i rad kan du nominera till Textilia och Svensk Friidrotts pris ”Friidrottens Vardagshjälte”

Nominera en vardagshjälte i er förening, som brinner för att skapa en plats där alla är välkomna. En person som engagerar sig, utvecklar och stöttar i den dagliga verksamheten och som med hjärta och genuin övertygelse ser till att friidrotten förblir ett forum där alla, oavsett bakgrund och preferenser, får känna att de hör hemma och är lika mycket värda.

Friidrottens vardagshjälte

Friidrottens Vardagshjälte tilldelas en person som inom friidrottsrörelsen gjort eller gör betydande insatser i friidrottens vardag, för att skapa en miljö där alla är välkomna och alla trivs. Mottagaren ska vara en person som agerar utifrån Svensk Friidrotts och Textilias värdegrund av inkludering och likabehandling oavsett kön, trosuppfattning, funktionsnedsättning, etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller ålder.

Prissumman är 30 000 kr.

Finns Friidrottens vardagshjälte i din förening? Nominera hen nu, eller senast 1 december 2023

Nominera senast 1 decemeber 2023

Priset Friidrottens Vardagshjälte kommer att delas ut på Atea Friidrottsgala 24 januari 2023 och juryn, som består av representanter från Textilia och Svensk Friidrott, behöver er hjälp att hitta de sanna vardagshjältarna. Du nominerar din vardagshjälte direkt via ett webbformulär hos Svensk Friidrott.

Nomineringsaffisch Friidrottens vardagshjälte 2023
Skriv gärna ut denna affisch och sätt upp i er föreningslokal!

Få vårt nyhetsbrev
direkt i din inbox