God Jul och Gott Nytt År

Textilia önskar dig och dina nära en God Jul och Gott Nytt År

Vi önskar dig och dina nära en God Jul och Gott Nytt År

2023 har varit ett händelserikt år för oss på Textilia.

Vi har bland annat välkomnat flera nya tvätterier in i vår Textilia-familj som markant stärker vår verksamhet mot kunder inom främst Hotell och Restaurang-segmentet. Vi har även ökat samarbetet med vår danska verksamhet och skapat en gemensam identitet för verksamheten i Sverige och Danmark, där hela koncernen nu heter Textilia.

Att vara en tydlig förebild inom hållbart företagande står högst upp på agendan för oss. Under det senaste året har vi haft stort fokus på vår hållbarhetsrapportering, vilket inneburit att vi arbetat intensivt med ESG, EU:s taxonomi och hållbarhetsdirektivet CSRD. Ett gediget arbete som kommer att kräva mer resurser i framtiden, men som också kommer att gynna oss, er som kunder och samhället på sikt.

Vi har under året även fortsatt att arbeta med våra utvalda utvecklingsmål i agenda 2030, och genom Textilia upcy har vi lyckats återvinna kunders kasserade textilier som nu blivit nya lösningar.

Med ett 2023 som nu sjunger på sista versen ser vi fram emot ett nytt och spännande år där vi ser fram emot att fortsätta det goda samarbetet med er.

Med vänliga hälsningar
Alla vi på Textilia

Få vårt nyhetsbrev
direkt i din inbox